úterý 22. března 2016

Jáhlové kaše na několik způsobů :-)

Jak praví tradiční čínská medicína, ráno je třeba pořádně zatopit pod kotlem :-). A jak nejlépe kotel roztopit a rozběhnout pěkně metabolismus, než něčím zdravým, teplým a výživným do bříška. Mezi mé nejoblíbenější ranní topivo patří teplé kaše na různé způsoby - rýžová, kukuřičná, pohanková a úplně nejoblíbenější jáhlová, kterou snídám skoro každý den. Ale aby to nebyla nuda, pokaždé si ji doplním něčím jiným a pro inspiraci přidávám pár i tady :-).
 
Jáhlová kaše s opraženými oříšky (plátky mandlí, pekanové oříšky), medem, skořicí a vanilkovým alpro pudinkem

 
Jáhlová kaše s mangem, avokádovým sirupem, vanilkovým alpro pudinkem, skořicí a kokosovo-arašídovým máslem 




Žádné komentáře:

Okomentovat